shake it

hallååå händer?!?!?!?!

vi  ligger i majas säng och sover :D:D:D nooooooooooot. LURING. höhöhöhö

vi väntar på lisbeth och malla ska komma hem från das kneipe så vi kan börja efterfesten!!! lilla j är varmt välkommen att joina! även partykompisarna som var här tidigare är bjudna! fan vad vi ska röjja woho

see ya wouldn't wanna be ya


partyyyyyyy


center of attention at the party!!!!!


make me sway

hallo wie geht's?! vi sitter nu i majas säng och taggar för party genom att kolla uttröstningen av idol, UT MED RABIESRABIH!!!! och in med gullenicke igen <3<3<3 hoppas rösträkningen var felaktig

imorgon har vi match, kom och cheerleada fram oss till seger, för nu har maja lärt sig passa också!
plats: Tullingehallen
Tid: 17.00

see you there. ciao


we are back bitches

Hola!

förlåt för dålig uppdatering idag. men maja har besök från gbg (och hon går i samma skola som gullenicke från idol omgomgomg, avis? ja) och dom har hängt i stan hela dagen. Elina har kompisar från eskilstuna här så hon har varit med dom hela dagen.

maja fick med sig några fräna fynd hem från staden - en väska, en kjol och en tshirt, bra köp! mycket fint var det.
 
Elina var också i staden en snabbis, fast det enda hon köpt var mat, asiatisk buffe. asgott!!!!!

nu är vi hemma hos maja, och har vart det i ca.40 minuter. vi håller på att laga mat till oss + lisa och malin som håller på att göra sig snygga för dom ska ut sen, fett töntigt tycker vi....... coolare att vara hemma och se idol (y)

vi skriver mer senare. pussen


filmtime

Heeej! Var inne i stan hela dagen! Gått en hel del måste jag säga, men mysigt var det! Slutade med god mat på nån thai resturang :) Nu är vi hemma så jag, lisa och malin kollar på dirty dancing och dricker te. imorgon bär det av till stan igen fast då blir det shopping också, idag var det bara att se sig omrking hihi.

måste säga att elina har varit duktig på att uppdatera idag, bra elinutt! jag har ju min anledning till varför jag inte gjort det. men men så blir det ibland.



/ Maja


here we are

LURING! det vart inte alls mitt sista inlägg för dagen, men det här blir! hehehe

eskilstunabor är sega, men jag har iaf raggat skjuts till felle dom svänger förbi mitt hus och plockar upp mig. snelt

jag har inget mer att säga. hejdå


påväg till efterfest! full fart


everytime you walk away

tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag stänger datan, blir inget mer från min sida idag. maja uppdaterar antagligen senare!

jag ska äte lite sen duscha sen bär av till felle, eskilstuna kommer så det blir poolparty typ he he he

ha en grym torsdag vi hörs imorgon pusz


let's go back

jag är helt klar med spacklingen, så jävla skönt! har så jäkla ont i tummuskeln......

eskilstuna

helsingborg

jag saknar alanya!!!


morning's here, sunshine's here

godmorgon! solen skiner ute, gillas! :)

idag har jag spackling och slipningsplaner, kul! fast jag stannade uppe till halv tre igår och spackla så det är inte mycket kvar, woho!!!!

senare idag skulle jag egentligen vart med enfe och fixat lite grejer, men vi fick reda på idag att deadlinen på saker blivit uppskjuten så vi har inget att fixa längre. eskilstuna kommer idag också, får se om jag jag träffar dom en stund eller inte. hmhmhm.

det går inte att ladda upp bilder heller, muppdata! ciao


gomorron gomorron

ja då var man uppe, och ätit frukost har man också gjort. Idag ska jag. lisa (min syster) möta upp våran kompis Malin från götebrog. Kommer idag och stannar till söndag. Riktigt kul ska det bli. det var ju ett tag sen man sågs. Tror det var bestämt att vi skulle gå runt på stan sen, genom gamla stan och lite sånt, myyysigt!



dessa sötnosar är det :)


stan, fika, skratt, prat

Ja, då var man hemma igen då. Var som sagt inne i stan med mimms och saraaa :D mysigt var det, vi gick genom gamla stan, sedan blev det läsk och brownie från 7 eleven sedan vidare mot mc donalds där vi även tog en hamburgare. Var egentligen inte meningen att det skulle sluta på mc donalds men så blev det iaf hihi.







lite bilder :) kanske inte så bra kvalitet, men det får duga!

/ M


if i could i would

http://www.parislogue.com/featured-articles/paris-photo-base-of-the-eiffel-tower.html

KLICKA


sugar sugar

kom hem nyss! köpte färg till rummet, mycket nöjd! sen svängde vi även förbi media markt och lämnade in min telefon som har pajjat, eller "hörfunktionen" har. irriterande. fick en lånetelefon men den verkar inte heller fungera, får klura lite. sen åkte vi till mormor och morfar. god mat as always, mmmmmm jag gillar't

behöver jag ens skriva vad jag ska göra nu?! hejdå


måste rusa!

heej heej!
det blir ett snabbt inlägg här, ska in till stan och fika med mina kära vänner Sara och Mimmi :D
ni får ha en bra kväll så skriver jag senare
puss M

stockholmo

puuuuh, nu är man äntligen klar med att städa rummet! snart ska jag sätta igång med att göra engelskaläxan så man har den gjord också. :) just nu sitter jag i min säng och kollar på gossip girl, skönt att få ta en paus :P



Visst ser det mysigt ut?
/ M


putting my emotions to work

nu ska jag snart börja spackla igen.............. yeeeeeeeeeeeeeeeeey!!

men först en bild;


hur snygg är inte Taylor Momsen på en skala 1-10?!


you know that i can use somebody

det där med att spackla är ingen barnlek, men tur att det är så himla roligt iallfall.... det väger liksom upp det jobbiga.

nu tänker jag ta en paus, jag har faktiskt gjort lite mer än en vägg - two to go. GO ME

nu: lunch sen: two and half men kanske? vi får se he he he




home sweet home

halloj! ja nu har man gjort synundersökningen och gått till banken så nu är jag hemma igen! fast här får man inte vila, utan måste städa mitt rum.. boooooring men men sånt som måste fixas! ska väl ta och börja så man blir klar någon gång. Sen blir det att plugga engelska så bloggar igen mellan det :)



xoxo Maaaja


say my name

heeeeeeeeeeeej. wazz up?!

idag ska jag spackla mitt rum, kuwl!! can't wait. sen vid 17.00 kommer mamma och plockar upp mig då ska vi åka och köpa färg sen blir det hem till mormor och morfar för att hämta min syster som har bott där sen i söndags, och antagligen blir vi bjudna på middag också. finns ingen mat som mormors mat. sen hem och fortsätta pyssla med rummet.

kul lov jag har, allt kretsar kring mitt rum men det kommer sååååååå vara värt det sen

hejdå


Gomorron readers!

Hur mår ni? Själv har man blivit frisk och mår prima. Vaknade tidigt idag också, berodde nog på att jag somnade tidigt igår.  glömde berätta att vi hade trevligt besök här igår (min syster Frida och hennes pojkvän Tobias) som också bjöd på den gooooooda maten. även fast man inte fick plats med så mycket mat i magen var det riktigt gott ;)

Idag händer det lite mera saker än igår, först blir det att göra en synundersökning för att få övningsköra, sen gå till banken och ikväll träffa denna söta tjej, Mimmi! kul att få träffa henne igen!



Sara kanske också ska vara med men vet inte än :)


when boys wore skinny leather tights

nu är alla möbler flyttade i rummet så imorgon ska det spacklas, så om ingen har något för sig imorgon så är ni välkommna hem till mig för att spackla!!!

nu ska jag kolla lite på how i met your mother, legendary! sen ska jag sova. godnatt snyggon






time to sleep

heeeeeeej!
kanske är lite tidigt att sova, men vad gör man inte för att bli helt frisk. Så imorgon är jag nog pigg och glad igen ;)



i miss you sis <3


back to the 80´s



Go kväll allihopa! Ja vad har hänt idag, förmiddagen bestod av tv tittande, sen blev det middag på thaien med frida, tobbe och lisa. trevligt trevligt. Kul var det när tobias drack ur min dricka (har ju som sagt varit sjuk) haha, skoja! och efter det en promenad.. kom hem för en stund sen. Nu kollar jag på ugly betty, kul kul.

Får se om låten funkar eller inte första gången jag försöker haha, tycker den är lite småbra sådär haha
ha en fortsatt trevlig kväll! :) / M

mmmmmmm

hur man inte kan kolla på one tree hill, gamla som nya avsnitt, är för mig en gåta

/elina


pokerface

vem gör det bäst? lady gaga eller chris daughtry?




honey honey

okej, det går tydligen inte att styckeindela idag eller på min data så syns inga styckeindelningar till iallfall hoppas det är annorlunda på era datorer!




sofie sluta vara i linköping nu.....


rubrik!

hello boys and girls!
hoppas eran dag har varit bättre än min.. och inte blir man gladare av att man inte kan hänga med och se matchen ikväll som jag gärna velat, men men sånt är livet.. 
elina måste lära mig hur man lägger upp klipp från youtube, nej här är man inte teknisk för fem öre, haha..


Bilden är tagen i Prag ;)


don't worry be happy

ASSÅ?!?!?!?!?! jag bloggade faktiskt igår när jag kom hem från matchen, men det inlägget vägrade tydligen att publiceras, INTE OKEJ! aja vi vann iaf med 4-2, känns bra. FRIDA ALENIUS stod för 4-2 målet, ett helt otagbart skott var det, målisen var på läktaren och käka korv. - men vad jag höll på med planen har jag ingen aning om, om någon vet, hör av er!

min bror hade massa kompisar över igår så det var full rulle här, man tycker ju att dom borde lugna ner sig lite när klockan slagit två men nej. så jag kunde inte sova....... men jag kollade på two and a half ett tag, det gillas.

idag har jag fortsatt med mitt rum, och jag är klar :D:D:D nu ska vi bara bära ut alla saker men det kan jag inte göra själv he he he he så det ska göras ikväll då ska vi även börja spackla - så jag kan inte följa med laget och kolla på match idag, skulle vart kul. men vad ska man göra? puss



i feel it in chillwiththefrill

som sagt dålig uppdatering igår och förklaringar finns.. men men idag mår jag betydligt mycket bättre vilket är skönt!

ja, vad händer idag då? jag ska väl bara vara hemma och vila, och får se om jag hänger med på matchen ikväll med laget, det beror på hur jag mår. elaina har jag ingen aning om vad hon ska hitta på, det visar sig säkert lite senare förhoppningsvis.

Igår spelade Elina match och tror dom vann med 4-2 om jag inte läste fel, bra jobbat tjejer! :D

Här får ni ett dagens skämt, det är ni värda:

James Bond sätter sig bredvid en vacker kvinna vid en bardisk.
Börjar pilla på sin klocka.
- Är din dejt försenad? undrar kvinnan.
- Nej, svarar bond. Det här är en specialklocka som skickar information. Just nu står det att du inte har några trosor på dig.
Kvinnan tittar förvånad på honom.
- Men då fungerar den ju inte!
Bond knackar på klockan:
- Den går en timme före...






this one goes out

dålig uppdatering idag, vi vet!!!! men vi har faktiskt bra förklaringar.

jag ska göra om mitt rum så jag har hela dagen sysslat med att lägga ner kläder i stora påsar, saker i flyttkartonger osv. så jäkla tråkigt but you got to do what you got to do

och kära maja har gått och blivit magsjuk, krya på dig nuttan <3<3

nej nu ska jag fortsätta med rummet, och senare ikväll har jag match. wish me luck

puss snyggon


you found me

Hej hej!
jaha nu var man hemma igen efter att ha tillbringat kvällen med elinutt! kul var det :) men inte lika kul att åka buss hem ensam i det regniga mörkret. Då önskar man att det funnits gratis taxi eller något.. hihi

jaha imorgon är det "första" dagen på höstlovet, härligt härligt ska det bli med sovmorgon hela veckan, tummen upp.

måste även påpeka att nu är hösten verkligen här.. mysigt men ändå vorde det inte fel med sommar igen? om man ändå haft pengar till en resa, saknar turkiet!





Jag och Malin på bilden, som by the way kommer på torsdag och hälsar på!


Hold my poodle

hej!

nu hänger maja hemma hos elina, vi har ätit choklad och kollat på white chicks, kul film! rekommenderas starkt
nu vidare till dagens fråga;

Hur många syskon har maja?

spännande. ha en fortsatt trevlig afton



FACE DROP

jag gillar den;



kolla på den här också den är skön hahahaha "MC perfunctory" 

/E


GRATTIS

min kära vän Rebecca "Pellan" Jensen fyller 18år idag, GRATTIS ÄNNU EN GÅNG REB! hoppas verkligen du får en förjävla bra födelsedag, det är du värd!

om 16 dagar fyller jag år, då kör vi! FULLFART KANONKUL



/E


i'm no superman

HEMMA!

uppstigning 05.50 imorse, och jag kom hem ca. 15.20. PJUH jobbig dag! fast det händer ändå lite kuliga saker under dagen som gör det hela liiiiiiiiite roligare att jobba! så jäkla bra att sofie har börjat på samma jobb som jag! WOHO

ikväll tror jag att jag ska hänga med maja, kuwl! hejdå hestar FÖRRESTEN jag har höstlov, naaaaaajs!


jag och sofie, hon är inte bara min jobbarkompis utan även en av mina bästa vänner!!

/elina


listen people

Hej Hej!

Senare ikväll kommer vi ha en dagens fråga till er läsare, så kolla in då! Jag och Elina ska även hänga ikväll så då kommer det säkert komma upp några roliga inlägg. ;)

Ett ganska tråkigt inlägg men man kan inte ha roligt jämt

Puss och kram från M


fuck you right back

vi hade en het diskussion igårkväll under idoleftersnack, jag, enfe och joakim - det var dom mot mig.
jag sa att jag tyckte att katrin zytomierska är en skitsnygg och cool tjej med en riktigt underhållande blogg. dom kollade på mig som om jag vore dum i huvudet, "hon har ju inget annat än luft i skallen", "jag skäms åt henne", "hon är ju dum i huvudet" and so on...

sen vart det ju officiellt att katrin är gravid också, "gud vad kul" utbrast jag, "stackars unge" sa dom. 

okej, hon är väl världens ljushuvud jämt, men vem är?! jag gillar henne, tycker hon är råcool! hon kör sitt race. spana in hennes blogg.


expressen.se

nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon och jobba. money is time
godnatt


no one's gonna love you

bra låt! listen people


//E


new background

Heeeeej kompisar!
vad tycker ni om den nya designen? inte så märkvärdig egentligen men alltid något ;)
osm sagt elina har redan sagt det, men fy fasen vad skönt att vi vann över högdalen! Så nu är vi serieledare! woho

Jag och Elina brukar ju hjälpa damlaget med matcher ibland det är därför vi spelar där, vi har ju egenltigen ett eget lag kallat:
 Street Bandy FBI


Vill du vara med i SB FBI är det bara att skriva en kommentar :)

/ M


black hole sun

idag har jag gjort högskoleprovet, piece of cake! elleeeeer inte. jag vet inte det kan vekligen gå hur som helst, jag har ingen aning. och ja jag vet att man kan kolla svaren på texttv, men nej jag kommer inte kolla. jag väntar tills jag får det i brevlådan, om jag ens kollar då. hm återstår att se

sen ett stort GRATTIS till mitt kära innebandylag som slog högdalen med 4-2, trots en massa som var borta och sjuka, och 1-0 målet stod min kära bloggkollega maja för! :D 

imorgon ska jag jobba så det blir uppstigning mitt i natten, snaaaaaark. hejdå  

ps. rabiesrabih, erika och reza var sämst igår. någon av dem skulle åkt, inte gullenicke!!!! inte okej svenskafolket





// E


lördag = godis

hallå hallå :)
hoppas ni mår bra, jag är snart frisk vilket är jätteskönt. Måste bara önska min söta vän Elina men även de andra som gör högskoleprovet ett STORT lycka till!





Ni andra får ha en riktigt skön dag och glöm inte att det är idag man får äta lördagsgodis! ;D

thank god it´s friday

hej hej alla fina läsare! kul att ni hittat hit :)
med tanke på att det är fredag tycker jag att jag ger er ett skämt

Lille Per går sitt första år på lågstadiet och har en ruggigt snygg syster som går i 9:an. En dag skulle
Per ta sig en dusch och syrran kom ut ur duschen med handduken omsvept om sig.
- Syrran, du kan väl ta av dig handduken.
- Nämen Per! Vad är det du säger. Du har väl sett mig naken förut?
- Snälla, Snälla, Snälla...
och efter mycket tjat:
- okey då.
Syrran tog av sig handduken och visade upp sig i hela sin härlighet. Per såg först mycket nervös ut
men drog efter ett tag av lättnadens suck och sa:
- Pfiuuuh. Roger i min klass sa till mig att du hade fått kuk i helgen!





Det här är per!



Ha en trevlig fredagskväll :)
/ M


show me your genitals

hahahaha! jag dör. grymt



 // Elina


lilla j

det här är killen som skrev den första kommentaren
vår vän, vår trogne läsare

låt oss presentera LILLA j


lilla j
förresten tror du att du är cool med jägermeisterflaska eller?! tss


LEGENDARY

HAHAHA! vi gillar't. bäst


i feel it in my fingers, i feel it in my hair

heeeeeeeeeeeeeeeeej!

äntligen så har Elina och Maja skaffat blogg. woho. är ni lika exalterade som vi?! :D

Vi är två (ASCOOLA) tjejer på 17 höstar (elina 18 om 18dagar). Vi går på samma gymnasium, ett mycket bra gymnasium. rekommenderas starkt. Vi spelar innebandy i Street bandy FBI, men vi hjälper även till i FBI tullinges damlag.

vill ni veta mer don't hesitate to ask. ju mer du frågar desto mer får du veta

på återseende saknar er redan fina läsare. PUSS


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0